Over ons

Willem Fouquaert was van jongs af aan gefascineerd door decoratie en inrichting. Sinds meer dan 20 jaar is hij actief als restyler en restaurateur van meubelen.

Ruim 10 jaar geleden startte hij met het restaureren van vintage-designmeubelen uit de fifties sixties en seventies: jouw garantie voor een onberispelijke staat van al wat wij op deze site aanbieden.

Aankoop

Wij zijn continu op zoek naar vintage-, retro-meubilair en decoratie. Heb je zelf iets te koop, stuur een fotootje door met eventueel een korte omschrijving. Vergeet uiteraard niet je contactgegevens te vermelden, wij contacteren jou dan zo snel mogelijk: info@vintagemeubelen.be

Verkoop

Op deze site vind je een overzicht van de belangrijkste items die we momenteel in aanbod hebben. Er komen echter dagelijks nieuwe items bij. Dus contacteer ons gerust als je iets specifiek zoekt: misschien hebben we het, maar vonden we de tijd nog niet om het op deze site op te nemen.

Ook wanneer we het niet op stock hebben, kunnen we je misschien helpen. Door ons uitgebreide contacten kunnen we je wellicht helpen om het item te vinden dat jij net zoekt!

Sinds kort werken wij logistiek samen (transport, opslag, restauratie, enz…) met onze collega’s van “Very Vintage”. Vind je niet wat je zoekt op deze site? Kijk dan ook eens bij onze collega’s; misschien hebben zij wel het item waar jij net naar op zoek bent!

www.veryvintage.be

Heb je het meubel van je dromen gezien op onze site, maar lukt het niet om snel langs te komen? Geen probleem, we geven je graag een optie voor 10 dagen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend, maar zo heb je de kans om het meubel rustig te bekijken.

Alle prijzen op onze site zijn incl. BTW(21 %)

Transport

Aankoop gedaan maar je kast geraakt niet in je wagen?
Geen probleem: we hebben een leveringsdienst die jouw meubel tot bij jou thuis brengt. De kost is uiteraard afhankelijk van de afstand. We maken graag een vrijblijvend offerte.

Reportage over de pastorie en kerk van Westrem met Willem Fouquaert