Heb je zin om zelf aan de slag te gaan en je leuke vintage spullen een nieuw leven te geven of op te frissen? Misschien heb je gewoon nog een oud kastje staan dat er nu helemaal niet uit ziet, maar dat je misschien wel zou kunnen pimpen in leuke kleurtjes?

Alleen hoe begin je daar aan?

Geen nood! Alles wat je moet weten ga je hier vinden. Heel binnenkort ga je de linken vinden naar een vijftal YouTube filmpjes die je heel concreet de vijf belangrijke stappen van een meubelrestauratie uitleggen en tonen.

Dus…”stay tuned” en volg onze vintage tube.

Lees je liever in plaats van te kijken? Geen nood! Willem Fouquaert, de drijvende kracht achter vintagemeubelen.be, heeft in het verleden al meerdere boeken geschreven over meubelrestauratie. Het laatste boek uit de serie (dat Vintagemagie noemt) behandelt heel concreet de restauratie en renovatie van meubelen uit het midden van vorige eeuw.

Dit boek is verkrijgbaar in onze showroom voor 20 € (winkelprijs boekhandel is 29.95). Je kan het boek uiteraard ook bestellen door een mailtje te sturen. Heb je ondanks alles nog concrete vragen? Mail ons gerust op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Books