Over ons

Willem Fouquaert was van jongs af aan gefascineerd door decoratie en inrichting. Sinds meer dan 20 jaar is hij actief als restyler en restaurateur van meubelen.

Ruim 10 jaar geleden startte hij met het restaureren van vintage-designmeubelen uit de fifties sixties en seventies. Jouw garantie voor een onberispelijke staat van al wat wij op deze site aanbieden.

Aankoop

Wij zijn continu op zoek naar vintage-, retro-meubilair en decoratie. Heb je zelf iets te koop, stuur een fotootje door met eventueel een korte omschrijving. Vergeet uiteraard niet je e-mail of telefoonnummer te vermelden, dan contacteren wij jou zo snel mogelijk: info@vintagemeubelen.be

Verkoop

Op deze site vind je een overzicht van de balanrijkste items die we momenteel in aanbod hebben. Er komen echter dagelijks nieuwe items bij. Dus contacteer ons gerust als je iets specifiek zoekt: misschien hebben we het, maar vonden we de tijd nog niet om het op deze site op te nemen.

Ook wanneer we het niet op stock hebben, kunnen we je misschien helpen. Door ons uitgebreide contacten kunnen we je wellicht helpen om het item te vinden dat jij net zoekt!

Alle prijzen op onze site zijn excl. BTW